Συνεργασίες με Οργανισμούς, Εταιρίες &Συλλόγους

Paradise Summer Camp – Ιδανική επιλογή για τους εργαζόμενους σε Οργανισμούς, Συλλόγους εργαζομένων και Εταιρίες.

Ήρθε η στιγμή να προστεθεί και η δική σας εταιρία στη λίστα της καλοκαιρινής παιδικής διασκέδασης.

Το Paradise Park με την πολυετή εμπειρία του στη δημιουργική και ψυχαγωγική απασχόληση μαθητών,  προσφέρει στα παιδιά των εργαζόμενων γονέων για 10η συνεχή χρονιά το Paradise Summer Camp.

 

Με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό και το πλούσιο βιωματικό, αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα του, το Paradise Summer Camp αποτελεί μια ιδανική και ασφαλή επιλογή για τα παιδιά όσο οι γονείς εργάζονται. 

 

To Paradise Summer Camp αφορά παιδιά 4-15 ετών και  λειτουργεί σε 11 εβδομαδιαίες περιόδους (καθημερινές από 8:00 - 16:00). Τα τμήματα είναι ολιγομελή με βάση την ηλικία και το φύλο, στα παιδιά παρέχεται πλήρης διατροφή (πρωινό/δεκατιανό/μεσημεριανό) ενώ το camp διαθέτει σχολικά λεωφορεία 20 θέσεων που καλύπτουν σχεδόν όλη την Αττική καθημερινά (door to door).

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε συνεργαζόμενους Οργανισμούς, Συλλόγους εργαζομένων και Εταιρίες: ΣΤΑΣΥ, Ελληνικά Πετρέλαια, ΕΒΕΑ, ΟΛΠ, Σύλλογος Εργαζομένων Βουλής, ΕΕΤΤ, Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού, Σύλλογος Εργαζομένων Υπουργείου Εξωτερικών, WIND, EUROBANK,

 

Εφόσον επιθυμείτε την ένταξη σας στο Paradise Summer Camp, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 2466466 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να ενημερωθείτε από τον υπεύθυνο εταιρικών κρατήσεων.