Αίτηση συμμετοχής Summer Camp 2021

 

1. Στοιχεία επικοινωνίας & οργάνωσης

2. Εάν ανήκετε σε Οργανισμό ή Ταμείο ή Εταιρεία που έχει συνεργασία με το Paradise Summer Camp παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο με το όνομα του

3. Χρήση Σχολικού Λεωφορείου
4. Εξωτερικές Εκδρομές
5. Εβδομάδες Συμμετοχής
6. Επισημάνσεις από τον Γονέα
7. Έγκυρη Κράτηση θέσης
7.1. Αποστολή καταθετηρίου προκαταβολής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. EUROBANK IBAN GR9102601100000860200104329
Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται η λέξη camp και το ονοματεπώνυμο του παιδιού (π.χ. camp Παπαδόπουλος Μάριος).
8. Ιατρική βεβαίωση *
Θα προσκομίσω Ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί μπορεί να συμμετάσχει στα προγράμματα του Paradise Summer Camp το αργότερο μέχρι την πρώτη ημέρα παρουσίας του στο Camp.
9. Κανονισμός Προστασίας προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679
9.1. Κατά εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής νομοθεσίας, όλα τα παραπάνω στοιχεία το πάρκο τα διατηρεί και χρησιμοποιεί για την εύρυθμη λειτουργία, τον σχηματισμό των τμημάτων, την επικοινωνία με τους γονείς, για φορολογική χρήση και την μετακίνηση των παιδιών από και προς την κατοικία τους.
9.2. Τα παραπάνω δεδομένα θα καταστραφούν με την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών λειτουργίας του Summer Camp με πρωτόκολλο καταστροφής όπως ορίζει ο νόμος.
9.3. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του πάρκου στο τηλέφωνο 210 2466466 και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
9.4. Έλαβα γνώση των παραπάνω και συμφωνώ το παιδί μου να λάβει μέρος στο Summer Camp 2020 του Paradise Park και θα προσκομίσω την απαραίτητη Ιατρική βεβαίωση.
10. Ενημερώσεις
10.1. Να διατηρηθεί το e-mail μου προκειμένου να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες του Πάρκου Paradise όπως Summer Camp, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Παιδικές-Εταιρικές εκδηλώσεις.