Νέα - Ενημερώσεις

Δώστε στους εργαζόμενους στην εταιρία σας το πιο όμορφο bonus!

Δώστε στους εργαζόμενους στην εταιρία σας το πιο όμορφο bonus, δώστε στα παιδιά τους τη δυνατότητα να απολαύσουν το καλύτερο Summer Camp, το Summer Camp του Paradise Park.

Το Paradise Park όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος διοργανώνει το πιο επιτυχημένο Summer Camp στην Αττική. Μια ολοήμερη κατασκήνωση σχεδιασμένη ειδικά για να συνδυάσει ψυχαγωγία, άθληση και βιωματικές δράσεις, πάντα με την επίβλεψη παιδαγωγών και καθηγητών φυσικής αγωγής. Βιωματικά προγράμματα, άθληση, ψυχαγωγία, προαιρετικά εξωτερικές επισκέψεις-εκδρομές και άλλα πολλά περιμένουν τα παιδιά σας στο Summer Camp του Paradise Park για να τους χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες και πολλές ώρες διασκέδασης.

Ειδικά για την περίπτωση που μια εταιρία θέλει να προσφέρει στα παιδιά των εργαζομένων τη δυνατότητα να απολαύσουν αξέχαστες ώρες διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης, το Summer Camp του Paradise Park μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες της εταιρίας με διάφορους τρόπους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Δυνατότητα ομαδικών μετακινήσεων από και προς την εταιρία
  • Ευέλικτο ωράριο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εργαζομένων στην εταιρία

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να διαμορφώσουμε μαζί ένα πρόγραμμα που θα εξυπηρετεί την εταιρία σας, ώστε τα παιδιά σας να απολαύσουν ένα αξέχαστο Summer Camp στο Paradise Park επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102466466.

 

Νέα - Ενημερώσεις