Πρότυπη Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Δημιουργήσαμε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Paradise με στόχο τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά.

 

Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας, με επικεφαλής Τεχνικό Διευθυντή τον Θοδωρή Παχατουρίδη (τέως προπονητή εθνικών κλιμακίων), ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το "ευ αγωνίζεσθαι"

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα φιλικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον  με υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις,  χωρίς να ξεχνάμε πως το παιδί-αθλητής είναι ταυτόχρονα και απλά παιδί που έχει ανάγκη να διασκεδάσει, να χαρεί και να κάνει νέους φίλους κάτι που αποτελεί βασική επιδίωξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Paradise.

 

Η επιτυχία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Paradise προκύπτει από την συνύπαρξη και συνεργασία 4 βασικών στοιχείων, απαραίτητων για τη "δημιουργία" ενός ολοκληρωμένου και σωστού αθλητή/ποδοσφαιριστή. Αυτά τα στοιχεία είναι:

 

  • Παιδί-αθλητής

 

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Paradise κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ως αθλητής, αλλά πρώτα και κύρια αντιμετωπίζεται ως παιδί με τις ξεχωριστές του ανάγκες. Το πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι καταρτίζονται από το εξειδικευμένο τεχνικό team της Ακαδημίας με βάση την ηλικία του παιδιού και όχι μόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα του παιδιού να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση αλλά και διασκέδαση.

 

  • Εξειδικευμένοι Προπονητές

 

Όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Paradise είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο - την προπόνηση και διαπαιδαγώγηση ανήλικων αθλητών. Έτσι είναι σε θέση να μεταδώσουν στα παιδιά τη φιλοσοφία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Paradise που θέλει κάθε παιδί να αθλείται διασκεδάζοντας, να δημιουργεί φίλους, να αποκτά ομαδικό πνεύμα και να καταλήγει ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.

 

  • Υψηλών Προδιαγραφών και Ασφαλή Γήπεδα-Χώροι Άθλησης

 

Όλα τα γήπεδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Paradise είναι προδιαγραφών UEFA και σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν ιδανικές συνθήκες άθλησης για τα παιδιά. Επιπλέον όλοι οι χώροι στους οποίους κινούνται τα παιδία (γήπεδα, αποδυτήρια, ιατρείο με μόνιμη παρουσία γιατρού) πληρούν όλες τις προδιαγραφές, όπως αυτές καθορίζονται από την UEFA/ΕΠΟ, ώστε τα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

 

  • Ενημερωμένοι Γονείς

 

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Paradise πιστεύουμε ότι ο γονέας που θα στηρίξει με απόλυτη επιτυχία το παιδί/αθλητή είναι ο σωστά ενημερωμένος γονέας. Έτσι, εκτός από τις προγραμματισμένες ενημερωτικές συναντήσεις με τους προπονητές που αφορούν την αγωνιστική εικόνα και πρόοδο του παιδιού, καθιερώσαμε και ειδικές συναντήσεις που αφορούν την ενημέρωση/κατάρτιση του ίδιου του γονέα.

 

Σε αυτές τις συναντήσεις αναδεικνύεται ο πολύ σημαντικός ρόλος του γονέα στην αθλητική ανάπτυξη του παιδιού και παρέχονται συμβουλές για τη στάση/συμπεριφορά που πρέπει να έχει εκείνος προς το παιδί τόσο κατά τη διάρκεια της αθλητικής του δραστηριότητας αλλά και μετά ώστε να το επηρεάζει μόνο θετικά.  

 

Οι προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Paradise πραγματοποιούνται 4 φορές την εβδομάδα (από Σεπτέμβριο έως και 30 Ιουνίου). Η Ακαδημία μας συμμετέχει σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα και  τουρνουά της ΕΠΟ/ΠΕΠΣΣ με τους αγώνες να διεξάγονται (κυρίως) Σάββατο ή Κυριακή.

 

Για αναλυτικότερες πληροφορίες και εγγραφή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Paradise καλέστε στο 2102466466