ΤΟ 7ο BUSINESS CHAMPIONS LEAGUE ΤΟΥ PARADISE MINI FOOTBALL ΣΗΚΩΣAN OI "ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ"!

Στον μεγάλο τελικό του 7oυ Business Champions League, του κορυφαίου τουρνουά mini ποδοσφαίρου για εταιρίες που διοργανώνει το Paradise Mini Football, μετά από μια σειρά δυνατών αγώνων που κράτησαν μήνες αναμετρήθηκαν οι εταιρικές ομάδες "ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ" (κάτοχος του προηγούμενου - 6ου- Business Champions League) και "ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ".

Ο συναρπαστικός μεγάλος τελικός κρίθηκε στα πέναλτι, με τον κανονικό αγώνα να ολοκληρώνεται με σκορ 1-1. Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι η ομάδα "ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ" φάνηκε πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 4-1 και έτσι με συνολικό σκορ 5-2 κατέκτησε το 7ο Business Champions League.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των νικητών θα συνεχιστούν και μαζί με τον... Αντώνη Ρέμο, καθώς τα μέλη της ομάδας και οι συνοδοί τους θα απολαύσουν μια μοναδική βραδιά-έπαθλο στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος- προσφορά του Paradise Mini Football.

Ακόμα ένα τουρνουά mini ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Paradise Mini Football. Το Paradise Mini Football έχει τεράστια εμπειρία στη διοργάνωση εταιρικών τουρνουά αλλά και τουρνουά ανεξάρτητων ομάδων mini ποδοσφαίρου. Στα γήπεδα του, προδιαγραφών UEFA και με φωτισμό 250 LUX, παίζεται μεγάλη μπάλα ενώ οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του αφήνουν ικανοποιημένους και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στα τουρνουά που εξελίσσονται τώρα στο Paradise Mini Football, ζήστε μοναδικές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και διεκδικήστε μεγάλα δώρα!

Αρχίζει το Match