ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "5+ΚΟΥΚΟΣ" ΣΤΟ 53ο HERMES YACHTING FOOTBALL CUP(ΓΚΡΟΥΠ ΑΔΥΝΑΤΩΝ)

Η ομάδα "5+ΚΟΥΚΟΣ" κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκρουπ των "αδυνάτων" στο 53ο Hermes Yachting Football Cup, το ποδοσφαιρικό τουρνουά για ανεξάρτητες ομάδες που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Paradise Mini Football.

Στον τελικό του γκρουπ των αδυνάτων του 53ου Hermes Yachting Football Cup, μετά από μια σειρά δυνατών αγώνων που κράτησαν πάνω από τρεις μήνες, αναμετρήθηκαν οι ομάδες "5+ΚΟΥΚΟΣ" και "Κ-20".
Από το σφύριγμα της έναρξης φάνηκε ότι οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα που ήταν ισόπαλο 3-3. Έτσι ο νικητής αναδείχθηκε μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η "5+ΚΟΥΚΟΣ" φάνηκε πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 4-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Και οι δύο ισάξιες ομάδες κέρδισαν την αναγνώριση όλων των θεατών, ενώ η "5+ΚΟΥΚΟΣ" κέρδισε και μια αθλητική εμφάνιση ΝΙΚΕ.

Ανάλογες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και απίθανα έπαθλα απολαμβάνουν μόνο όσοι συμμετέχουν στα κορυφαία ποδοσφαιρικά τουρνουά που διοργανώνει το Paradise Mini Football, το πρότυπο πάρκο ποδοσφαίρου με τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Αττική.

Ήδη ετοιμάζεται να ξεκινήσει το 54ο Football Cup Paradise-Intersport. Όσοι δεν έχουν ακόμα δηλώσει συμμετοχή μπορούν να το κάνουν εδώ και στο 2102466466

Αρχίζει το Match