ΣΤΙΣ 15/6 Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΙΟΛΟΣ!

To Paradise Park, που διαρκώς υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αφορούν το περιβάλλον και την προστασία του, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του δράσεις της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας)με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αέρα που έχουν σαν στόχο την ενημέρωση όλων για την προσφορά της αιολικής ενέργειας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Έτσι για άλλη μια φορά διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 8ο ποδοσφαιρικό τουρνουά 5x5 "Αίολος", το οποίο ολοκληρώνεται την Πέμπτη 15/6 παράλληλα με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αέρα (μικρός τελικός στις 19:00, μεγάλος τελικός στις 20:15). Στον πολυαναμενόμενο μεγάλο τελικό η "EUNICE" θα αντιμετωπίσει την "PARALOS", ενώ στον μικρό τελικό αναμετρώνται "SIEMENS" και "JASPER".

Στο τουρνουά συμμετείχαν 14 ομάδες εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αιολικής ενέργειας και απόλαυσαν ξεχωριστές ποδοσφαιρικές στιγμές στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Paradise Mini Football. Μέτα τον μικρό και τον μεγάλο τελικό θα ακολουθήσουν απονομές και βραβεύσεις από σημαντικές προσωπικότητες.


Τα αποτελέσματα του τουρνουά "Αίολος" μπορείτε να τα δείτε στο site μας, ενώ για την Παγκόσμια Ημέρα Αέρα, την ΕΛΕΤΑΕΝ και τη δράση της μπορείτε να ενημερωθείτε από το www.eletaen.gr

Αρχίζει το Match