Αρχίζει το Match

Η Frutop κατέκτησε το 5ο Business Champions League!

Το 5ο Business Champions League, το καλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου για εταιρίες που διοργανώνει το Paradise Mini Football, ολοκληρώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου με έναν συναρπαστικό τελικό επιπέδου Champions League.

Νικήτρια και κάτοχος του τροπαίου αναδείχθηκε η ομάδα της Frutop, η οποία κατάφερε να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε η ομάδα της Ε-Value.

Ήδη από τα ημιτελικά είχε φανεί ότι ο τελικός θα ήταν ξεχωριστός.

H Frutop αντιμετώπισε στον α' ημιτελικό την ομάδα της Nestle . Αυτό για όσους δεν θυμούνται ήταν το ζευγάρι του τελικού του 4ου Business Champions League, που κατέκτησε τελικά η Nestle. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Frutop να πάρει τη ρεβάνς και με 6-2 να περάσει στον τελικό για να διεκδικήσει το πολυπόθητο τρόπαιο. Τελευταίο εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια ήταν η ομάδα της E-Value, που στον β' ημιτελικό απέκλεισε την Attica FC Prismatherm με σκορ 5-2 και πέρασε σε τελικό Business Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στον τελικό η E-Value έπαιξε εξαιρετικά, το πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, όμως η δίψα της Frutop για το τρόπαιο ήταν μεγάλη και κατάφερε να κατακτήσει το 5ο Business Champions League με σκορ 4-2.

Το 5ο Business Champions League ολοκληρώθηκε όμως οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις δεν σταματούν ποτέ στο Paradise Mini Football.

Ζήστε κι εσείς μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές με την ομάδα σας στα τουρνουά που διοργανώνει το Paradise Mini Football, το πρότυπο πάρκο ποδοσφαίρου με τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Αττική.

Αρχίζει το Match