ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Βιωματικό Πάρκο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Βιωματικό Πάρκο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον δημιουργήθηκε από το 2000 το Βιωματικό και Αθλητικό πάρκο Paradise Park, με σκοπό να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, γνώσεις και στιγμές χαλάρωσης στα παιδιά που το επισκέπτονται. Στόχος όλων των προγραμμάτων του, είναι η πνευματική, φυσική, κοινωνική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών  μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, αθλήματα και ομαδικό  παιχνίδι. 

Όλες οι δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί από την επιστημονική ομάδα του Paradise Park και υλοποιούνται από έμπειρους εκπαιδευτές και παιδαγωγούς. H ποικιλία των προγραμμάτων, τα ολιγομελή τμήματα και το εξειδικευμένο προσωπικό διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Τα προγράμματα μας είναι προσαρμοσμένα σε 4 γνωστικά επίπεδα και περιλαμβάνουν τουλάχιστον 75% βιωματική μάθηση. Τα επίπεδα είναι:

  1. Προσχολική ηλικία (παιδικοί σταθμοί, νήπια)
  2. Α’ και Β’  τάξη Δημοτικού Σχολείου
  3. Γ΄ και Δ’  τάξη Δημοτικού Σχολείου
  4. Ε’  και ΣΤ’  τάξη Δημοτικού Σχολείου

Οι εγκαταστάσεις του πάρκου πληρούν όλες της προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργίας.

 Άδεια λειτουργίας: Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, Πυροσβεστικό Τμήμα Αχαρνών,  Δήμος Αχαρνών, Υγειονομική υπηρεσία, Δασαρχείο Πάρνηθας

Το Paradise Park βρίσκεται 1.500 μ. από την Εθνική και την Αττική οδό (κόμβος Μεταμόρφωσης) και διαθέτει άνετο παρκινγκ 4.000 τ.μ.. Περισσότερες πληροφορίες για το Paradise Park, μπορείτε να βρείτε:

  1. Στο www.paradisepark.gr
  2. Στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας: www.e-yliko/εκπαιδευτικές επισκέψεις με χρηματική συμμετοχή μαθητών
  3. Στο 2102466466 (πληροφορίες και κρατήσεις προγραμμάτων)

Τα βιωματικά μας προγράμματα συνδυάζονται με αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.