ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Βιωματικό Πάρκο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Βιωματικό Πάρκο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 22.000 τ.μ., δημιουργήσαμε με μεράκι το Paradise Park, ένα πρότυπο βιωματικό και αθλητικό πάρκο. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες μέσα από μια σειρά βιωματικών προγραμμάτων και δραστηριοτήτων, ειδικά διαμορφωμένων έτσι ώστε να τους παρέχουν σημαντικές γνώσεις αλλά και ψυχαγωγία που τόσο έχουν ανάγκη.

Όλες οι βιωματικές και ψυχαγωγικές μας δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί από την επιστημονική ομάδα του Paradise Park και υλοποιούνται από έμπειρους εκπαιδευτές και παιδαγωγούς. Χάρη στην ποικιλία των προγραμμάτων, τα ολιγομελή τμήματα και το εξειδικευμένο προσωπικό μας το ενδιαφέρον των παιδιών διατηρείται αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης. 

Τα προγράμματα μας είναι προσαρμοσμένα σε 4 γνωστικά επίπεδα και περιλαμβάνουν τουλάχιστον 75% βιωματική μάθηση. Τα επίπεδα είναι:

  1. Προσχολική ηλικία (παιδικοί σταθμοί, νήπια)
  2. Α και Β τάξη Δημοτικού Σχολείου
  3. Γ και Δ τάξη Δημοτικού Σχολείου
  4. Ε και ΣΤ τάξη Δημοτικού Σχολείου

 Οι ασφαλείς και λειτουργικές εγκαταστάσεις μας έχουν όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από κρατικούς φορείς (Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Δήμος Αχαρνών, Πυροσβεστική και Υγειονομική υπηρεσία, Δασαρχείο Πάρνηθας). Το Paradise Park βρίσκεται 1.500 μ. από την Εθνική και την Αττική οδό (κόμβος Μεταμόρφωσης) και διαθέτει άνετο παρκινγκ 4.000 τ.μ.. Περισσότερες πληροφορίες για το Paradise Park, μπορείτε να βρείτε:

  1. Στο www.paradisepark.gr
  2. Στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας: www.e-yliko/εκπαιδευτικές επισκέψεις με χρηματική συμμετοχή μαθητών
  3. Στο 2102466466 (πληροφορίες και κρατήσεις προγραμμάτων)


Τα βιωματικά μας προγράμματα συνδυάζονται με αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.