Βιωματικό Πάρκο Δευτεροβάθμιας

Βιωματικό Πάρκο Δευτεροβάθμιας

Το Βιωματικό και Αθλητικό πάρκο Paradise υλοποιεί προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για τις υψηλές απαιτήσεις της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα η εκπαιδευτική μας ομάδα, μπορεί να σχεδιάσει το δικό σας ξεχωριστό πρόγραμμα που θέλετε να υλοποιήσουμε στα παιδιά.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά γνώσεις και εμπειρίες μέσα από βιωματικές δραστηριότητες της ιστορίας και του πολιτισμού μας, αλλά και δράσεις που έχουν αφετηρία τις επιστήμες και τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ο ξεχωριστός κόσμος που δημιουργήσαμε φιλοδοξούμε να αποτελέσει ερέθισμα δημιουργικής σκέψης και φαντασίας για χιλιάδες παιδιά. Η αγάπη μας για τα παιδιά, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι ασφαλείς εγκαταστάσεις, θα δώσουν στα παιδιά τη χαρά της μάθησης μέσα από το παιχνίδι.

Το Πάρκο μας εξυπηρετεί μόνο ομαδικές επισκέψεις: Σχολείων, Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων, φροντιστηρίων, Εταιρικών παιδικών εκδηλώσεων, Groups τουριστών.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στα Ελληνικά, τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Ισπανικά.

Είμαστε 1500μ. από την Εθνική οδό και Αττική οδό έχοντας την έγκριση όλων των κρατικών φορέων (Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, Γενική γραμματεία Αθλητισμού, Δήμος Αχαρνών, Πυροσβεστική & Υγειονομική υπηρεσία) και διαθέτουμε πάρκινγκ 3000τ.μ.