Βαπτίσεις στις εγκαταστάσεις του Paradise Park

Στα όρια του Paradise Park, υπάρχει ο Βυζαντινός Ναός Αγίας Σωτήρας, η οποία ανήκει στην Ιερά Μονή Πετράκη. Σε συνεννόηση με τον Ιερό Ναό μπορείτε να τελέσετε την βάπτιση του μικρούς σας εκεί, και να γιορτάσετε το γεγονός στο Paradise Park. Με αυτό τον τρόπο οι καλεσμένοι σας δεν θα ταλαιπωρηθούν με επιπλέον μετακινήσεις!

 

Μετά το μυστήριο θα μπορέσουν να απολαύσουν την ημέρα τους στους υπέροχα διακοσμημένους χώρους μας, απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα που επιμελούνται οι συνεργαζόμενες εταιρείες εστίασης (catering).

Παράλληλα για τους μικρούς φίλους του νεοφώτιστου παιδιού, στους χώρους του Paradise Park, προσφέρουμε την ιδανική διασκέδαση. Στο χώρο μας πραγματοποιούνται πολλές βιωματικές δράσεις μεταξύ των οποίων, μπορείτε να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, για την δική σας εκδήλωση. Η φάρμα με τα ζώα μας, η βόλτα με τα πόνυ και πολλές ακόμα θα ενθουσιάσουν κυρίως τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς, οι οποίοι γνωρίζουν ότι εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε υπεύθυνους και ειδικευμένους παιδαγωγούς.

 

Κάντε την βάπτιση του παιδιού σας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους καλεσμένους σας!

 

Η μεγάλη εμπειρία του προσωπικού του Paradise Park, στην διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων σας εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία και της δικής σας εκδήλωσης. Οι εγκαταστάσεις του Paradise Park βρίσκονται μόλις 1.500 μέτρα, τόσο από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας όσο και από την έξοδο 8 της Αττικής Οδού. Επίσης το άνετο ιδιόκτητο parking εξασφαλίζει την άνεση στην προσέλευση των καλεσμένων σας.

 

Καλέστε στο  2102466466 για ραντεβού με τον Υπεύθυνο Εκδηλώσεων, προκειμένου να σχεδιάσουμε και την δική σας εκδήλωση, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας!