Εκδηλώσεις Συλλόγων Γονέων - Φροντιστηρίων-Κατηχητικών-Αθλητικών Συλλόγων

Το Paradise Park έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζει το πρόγραμμα του, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε εκδήλωσης.

Έτσι κάθε εκδήλωση είναι ξεχωριστή και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε τα μηνύματα που θέλετε να επικοινωνήσουμε στα παιδιά σας, ενώ παράλληλα προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης και βιωματικής γνώσης.

Η πολυετής εμπειρία στην διαχείριση μαθητών, τα πρωτότυπα βιωματικά προγράμματα αλλά και το πλούσιο αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα του πάρκου, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και το έμπειρο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσής σας.

Δείτε αναλυτικά στη συνέχεια τις επιλογές που έχετε για την εκδήλωσή σας και καλέστε στο 2102466466 για να σχεδιάσουμε μαζί την εκδήλωση που πάντα ονειρευόσαστε!

 

1. Παιδί - Δραστηριότητες και Γεύμα:

α. Δραστηριότητες:

 

β. Παιδικό γεύμα:

  • Δύο επιλογές από τα ακόλουθα:
    1. Σουβλάκι χοιρινό 2. Σουβλάκι κοτόπουλο 3. Μοσχαρίσιο μπιφτέκι 4. Hot dog 5. Χάμπουργκερ 6. Pizza Fan 7. Φιλετάκι χοιρινό 8. Κεμπάπ 9. Μπόμπα τυρί γαλοπούλα
  • Σαλάτα (ντομάτα – αγγούρι πιπεριά)
  • Πίτες στα κάρβουνα
  • Χυμοί & αναψυκτικά (ελεύθερη κατανάλωση)

 

Γονέας επιλογές

  • Ροφήματα με συνοδευτικό
  • Γεύμα κατόπιν συνεννόησης

 

Κράτηση γίνεται μόνο με προκαταβολή στο Paradise Park ή στον Λογαριασμό Eurobank GR9102601100000860200104329 – ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕ (με αιτιολογία: επωνυμία - ημερομηνία εκδήλωσης)

 

Για οποιαδήποτε απορία/ διευκρίνιση και για να κλείσετε ραντεβού-ξενάγηση στο Paradise Park καλέστε στο  2102466466