Παιδικά πάρτι στο Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Χαρίστε στα παιδιά σας το πιο μαγικό πάρτι Χριστουγέννων, στο μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο Paradise Park.

Εδώ τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν, διασκεδάζουν και βιώνουν την ομορφιά των Χριστουγέννων σε ένα πάρτι που θα τους μείνει αξέχαστο.

Στο ξεχωριστό και υπέροχα στολισμένο Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό τα παιδιά:

  • Θα γίνουν βοηθοί στο Εργαστήρι Στολιδιού του Άι Βασίλη. Τα παιδιά καθοδηγούμενα από τους βοηθούς του Αι Βασίλη, θα κατασκευάσουν και θα πάρουν μαζί τους  την δημιουργία τους!
  • Θα κάνουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη βόλτα με το έλκηθρο του Αι Βασίλη, που το σύρει το πόνυ του!
  • Θα επισκεφτούν τη Φάτνη στην Φάρμα  του Πάρκου και θα ταΐσουν με μπιμπερό τα αρνάκια, ενώ θα γνωρίσουν, θα τραγουδήσουν αλλά και θα ταΐσουν με φρέσκα καρότα τον Ρούντολφ το ελαφάκι και την οικογένεια του!
  • Θα φτιάξουν στα εργαστήρια του χωριού Χριστουγεννιάτικές δημιουργίες με πραγματικό Πηλό και υλικά από την φύση, τα οποία θα πάρουν μαζί τους!

 

Η εκδήλωση γίνεται στο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο και πλήρως θερμαινόμενο Χωριό.

 

Στο Χωριό λειτουργεί χώρος εστίασης για μεγάλους και μικρούς.

 

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για τα πάρτι ή καλέστε στο 2102466466 και ελάτε να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να γνωρίσετε από κοντά τα μοναδικά βιωματικά παιδικά πάρτι του Paradise Park.

Υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας

  1. Οι εισερχόμενοι-ενήλικες στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Τα παιδιά από 4–17 ετών με αρνητικό Self-test
  2. Υποχρεωτική χρήση μάσκας
  3. Κάθε χώρος διαθέτει αντισηπτικό και απολυμαντικό
  4. Πραγματοποιούνται συνεχείς απολυμάνσεις στα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά στις δράσεις τους
  5. Τήρηση αποστάσεων
  6. Ολιγομελή τμήματα για αποφυγή κάθε είδους συγχρωτισμού