Το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι στο Paradise Park!

Ζήσε τα Χριστούγεννα στο μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park!

 

Για άλλη μια χρονιά, από τις 10 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή και «μαγική» χριστουγεννιάτική εμπειρία, στο μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο αγαπημένο τους Paradise Park.

Το μοναδικό πρόγραμμα του Βιωματικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού διαρκεί 3,5 ώρες και περιλαμβάνει ΟΛΑ τα παρακάτω. Αναλυτικότερα τα παιδιά:

 • Θα γίνουν βοηθοί στο Εργαστήρι Στολιδιού του Άι Βασίλη. Τα παιδιά καθοδηγούμενα από τους βοηθούς του Αι Βασίλη, θα κατασκευάσουν και θα πάρουν μαζί τους  την δημιουργία τους!
 • Θα κάνουν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη βόλτα με το έλκηθρο του Αι Βασίλη, που το σύρει το πόνυ του!
 • Θα τραγουδήσουν τα Κάλαντα στον Άι Βασίλη ο οποίος θα τους χαρίσει το Φλουρί της Βασιλόπιτας, θα φωτογραφηθούν στο Θρόνο του και θα γράψουν το Γράμμα τους!
 • Θα επισκεφτούν τη Φάτνη στην Φάρμα  του Πάρκου και θα ταΐσουν με μπιμπερό τα αρνάκια, ενώ λίγο πιο δίπλα θα γνωρίσουν, θα τραγουδήσουν αλλά και θα ταΐσουν με φρέσκα καρότα τον Ρούντολφ το ελαφάκι και την οικογένεια του!
 • Θα φτιάξουν σοκολατοκατασκευές στα σιντριβάνια σοκολάτας του Χωριού, μεταμορφώνοντας το πιο γλυκό συστατικό σε Χριστουγεννιάτικη απόλαυση!
 • Θα φτιάξουν στα εργαστήρια του χωριού Χριστουγεννιάτικές δημιουργίες με πραγματικό Πηλό (άργιλος/νερό) και υλικά από την φύση, τα οποία θα προσφέρουν στους γονείς τους!
 • Θα παίξουν στη μοναδική Παιχνιδοχώρα. Ένας χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης με παραμορφωτικούς καθρέπτες, τραμπολίνο, Εορταστικό Survivor, φουσκωτά και άλλες εκπλήξεις με την επίβλεψη εκπαιδευτών!

 

Βιωματικό Χριστουγεννιάτικό Χωριό – Απόλαυση και για τους γονείς

 

Το Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι απολαυστικό και για τους γονείς / συνοδούς καθώς στο Paradise Park λειτουργεί χώρος εστίασης με φαγητό, λιχουδιές, καφέ, ροφήματα, σνακ για να χαλαρώσουν οι μεγάλοι αλλά και οι μικροί μετά τη διασκέδαση.

Η επίσκεψη στο Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park είναι μια ανεπανάληπτη γιορτινή εμπειρία. Ελάτε να τη ζήσουμε όλοι μαζί!

 

Διάρκεια λειτουργίας: 10 Δεκεμβρίου - 8 Ιανουαρίου

 

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στο παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο πλήρως θερμαινόμενο Χωριό και στην φάρμα του Πάρκου

 

Σημαντικές πληροφορίες

 1. Απαραίτητη η κράτηση σας - Εισιτήρια μέσα από το viva.gr
 2. Είσοδος 20€ (βραχιόλι για παιδιά έως 12 ετών)
  Δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις για δραστηριότητες στο Πάρκο
 3. Είσοδος 7€ Γονείς /Συνοδοί, κατά άτομο (Αντιστοιχεί σε κουπόνι κατανάλωσης, στην Ταβέρνα του Χωριού)
 4. ΔΕΝ υπάρχουν παιχνίδια με κερματοδέκτες