Βιωματικά Σαββατοκύριακα "Ο μικρός αμπελουργός & η φάρμα"

Κυριακή 18/10/2020 στις 11:00

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το σταφύλι, τη δημιουργία του κρασιού και τα ζώα της φάρμας μέσα από τα μοναδικά "Βιωματικά Σαββατοκύριακα" στο Paradise Park και το πρόγραμμα "Ο μικρός αμπελουργός και η φάρμα". Για παιδιά 4-12 ετών.

 

Περιγραφή προγράμματος: 

Στο τρίωρο βιωματικό πρόγραμμα "Ο μικρός αμπελουργός και η φάρμα", στο Paradise Park, τα παιδιά φορώντας τη στολή του αμπελουργού ανακαλύπτουν βιωματικά τη διαδικασία που μετατρέπει το σταφύλι σε κρασί. Μαζεύουν τα σταφύλια στο μικρό μας αμπελώνα, τα πατάνε στο πατητήρι μας και δημιουργούν κρασί. Μέσα από ενδιαφέροντα διαδραστικά παιχνίδια μαθαίνουν για την ιστορία και τις διατροφικές ιδιότητες του σταφυλιού και στη συνέχεια επισκέπτονται τη φάρμα μας και γνωρίζουν από κοντά τα ζώα μας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις συνήθειες τους.

Τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους ένα ειδικό διαδραστικό έντυπο με χρήσιμες πληροφορίες και διασκεδαστικά παιχνίδια.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4-12 ετών και πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:00Η κράτηση θέσεως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

 

Αναλυτικά τα παιδιά θα ανακαλύψουν βιωματικά:

  • Τη διαδικασία του τρύγου, τρυγώντας τα ίδια στον αμπελώνα
  • Τη διαδικασία του πατήματος των σταφυλιών στο πατητήρι μας
  • Τη στροφιλιά και το πώς μπαίνει ο μούστος στο βαρέλι
  • Τη διαδικασία της οινοποίησης και της απόσταξης
  • τα ζώα της φάρμας μας, τα μηρυκαστικά ζώα (κατσίκα, πρόβατο, μοσχάρι, ελάφι), τα πτηνά (κότα, γαλοπούλα, πάπια, χήνα), τα ζώα συντροφιάς (κουνέλι), τα ζώα εργασίας (γαϊδούρι, άλογο πόνι)

 

Κάντε την απαραίτητη κράτησή σας τώρα στο viva.gr

Σημαντικές πληροφορίες

Είσοδος 15€ το κάθε παιδί  

Γονείς / συνοδοί είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν παιχνίδια με κερματοδέκτες