Βιωματικά Σαββατοκύριακα "Ο μικρός κτηνοτρόφος και η φάρμα"

Κυριακή 14 Απριλίου στις 16:30

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα ζώα της φάρμας και τη ζωή του κτηνοτρόφου μέσα από τα μοναδικά  "Βιωματικά Σαββατοκύριακα" στο Paradise Park και το πρόγραμμα "Ο μικρός κτηνοτρόφος και η φάρμα". Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα οικόσιτα ζώα, τα ταΐζουν και… αρμέγουν την κατσίκα της φάρμας!

Για παιδιά 3-11 ετών

Περιγραφή προγράμματος

Το τρίωρο βιωματικό πρόγραμμα με θέμα  «Ο μικρός κτηνοτρόφος και η φάρμα» περιλαμβάνει γνωριμία με τη φάρμα  και τα οικόσιτα ζώα σε συνδυασμό με ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 3-11 ετών και πραγματοποιείται την Κυριακή 14 Απριλίου στις 16:30. Η κράτηση θέσεως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Στο πρόγραμμα αυτό τα παιδιά θα ντυθούν κτηνοτρόφοι και θα έχουν την ευκαιρία να ταΐσουν, να φροντίσουν και να ενημερωθούν για τα ζώα της φάρμας δηλαδή να γνωρίσουν βιωματικά την ζωή του κτηνοτρόφου.

Τα παιδιά:

  • θα γνωρίσουν τα ζώα της φάρμας μας, τα μηρυκαστικά ζώα (κατσίκα, πρόβατο, μοσχάρι, ελάφι), τα πτηνά (κότα, γαλοπούλα, πάπια, χήνα), τα ζώα συντροφιάς (κουνέλι), τα ζώα εργασίας (γαϊδούρι, άλογο πόνι)
  • Θα γνωρίσουν τον αχυρώνα και θα μάθουν για  τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν  τα ζώα στον άνθρωπο
  • Θα συμμετέχουν στο άρμεγμα της κατσίκας και θα γνωρίσουν την διαδικασία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων ενώ θα γευθούν ελληνικά τυριά και γιαούρτι

Μετά τις δραστηριότητες στη φάρμα ακολουθεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα με την επίβλεψη και καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών του Paradise Park που περιλαμβάνει:

  • Βόλτα με πόνυ και άμαξα
  • Κατασκηνωτικά παιχνίδια και Τοξοβολία
  • Τραμπολίνο
  • Junior Survivor (Παιχνίδια Περιπέτειας)

Κάντε την απαραίτητη κράτησή σας τώρα στο 210 2466466 ή μέσα από το viva.gr

Σημαντικές πληροφορίες

Είσοδος 12€ το κάθε παιδί

Γονείς / συνοδοί είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν παιχνίδια με κερματοδέκτες