Τουρνουά Paradise - INTERSPORT Soccer Challenge 2016 στο Paradise Mini Football

Φτιάξε την ομάδα σου και δήλωσε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Τουρνουά Eρασιτεχνών Ποδοσφαίρου. Το Paradise Park συμμετέχει και φέτος στα συνεργαζόμενα κέντρα του INTERSPORT Soccer Challenge. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν 5 γήπεδα προδιαγραφών UEFA, αποδυτήρια, χαμάμ, καθώς και η εμπειρεία του Paradise στην διοργάνωση των αγώνωνmini football, διασφαλίζουν την συναρπαστικότερη εμπειρία στους  παίκτες. Το INTERSPORT Soccer Challenge υπόσχεται να χαρίσει για ακόμα μία χρονιά μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές έντασης και χαράς στους συμμετέχοντες.

 

Πρόκειται για ένα Πανελλήνιο τουρνουά Mini Ποδοσφαίρου, που πραγματοποιείται σε επιλεγμένα αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες που έχουν διάθεση και όρεξη να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να διακριθούν.

 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις ως εξής:

 

Α’ Φάση:

Ιανουάριος – Απρίλιος 2016

Προκριματική φάση, η οποία ξεκινάει στο Paradise τον Ιανουάριο 2016 και θα διαρκέσει 4 μήνες. Θα υπάρχουν 6 όμιλοι των 12 ομάδων όπου με πρωτάθλημα ανά όμιλο και τελική φάση θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα, προκειμένου να οδηγηθεί στην τελική φάση.

 

Β’ Φάση:

10 – 12 Ιουνίου 2016

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Paradise θα αγωνισθεί στην τελική φάση του INTERSPORT Soccer Challenge που θα πραγματοποιηθεί στο Spοrtscamp στο Λουτράκι.

Εκεί σε έναν τριήμερο ποδοσφαιρικό show, θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής (Δωρεάν διαμονή, ημιδιατροφή και συμμετοχή στους αγώνες).

 

Χρυσός χορηγός και δωροθέτης είναι η ADIDAS.

 

Δώρα Νικητών:

  • Η 1η Νικήτρια Ομάδα θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Ευρώπη για να παρακολουθήσει έναν αγώνα Champions League της περιόδου 2016-2017.
  • Η 2η & 3η Νικήτρια Ομάδα θα κερδίσει ποδοσφαιρικά προϊόντα.

 

Δηλώσεις συμμετοχής για το Paradise Mini Football: 2102466466