Το Paradise Mini Football club εξειδικεύεται στην διοργάνωση Τουρνουά ποδοσφαίρου ενηλίκων 6Χ6.

 

Αν αισθάνεστε ότι η ομάδα σας είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με νέους αντιπάλους και να κερδίσετε πλούσια δώρα, τότε ήρθε η ώρα να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο Τουρνουά Ανεξάρτητων Ομάδων που διοργανώνει το Paradise Mini Football.

 

Αν πάλι, θέλετε να διοργανώσετε το δικό σας Ενδοεταιρικό Τουρνουά, τότε οι γνώσεις και η εμπειρία μας στην διοργάνωση τουρνουά επιχειρήσεων θα σας φανούν πολύτιμες. Στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις μας διοργανώνουμε με επιτυχία: Ενδοεταιρικά Τουρνουά (Σκλαβενίτης, Eurobank, κλπ), Τουρνουά του ίδιου Επαγγελματικού Κλάδου (εταιρείες ενέργειας, εταιρείες υγείας, κλπ). Στην κορυφή όλων των τουρνουά Β2Β υπάρχει το «Business Champions League» με την συμμετοχή Μεγάλων Εταιρειών.

 

Στο Paradise Mini Football λειτουργούν γήπεδα με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργίας της UEFA. Τα γήπεδα διαθέτουν καινούργιο τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα και είναι από τα ελάχιστα κέντρα στην Ελλάδα που διαθέτουν προβολείς υψηλού επιπέδου φωτεινότητας (250 lux). Σε όλους τους αγώνες υπάρχει πάντα ιατρική κάλυψη καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις αποδυτηρίων και χαμάμ.

 

Στις επιμέρους κατηγορίες μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες καθώς και φόρμες εγγραφής. Αν παρ’ όλα αυτά υπάρχουν απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τουρνουά Paradise

Μπάλα στην τηλεόραση ή μπάλα και τηλεόραση?   Μπες στο 55o Football Cup του Paradise Park, διεκδίκησε το κύπελλο και…

Εταιρικά Τουρνουά

Στο Paradise club διοργανώνονται τα μεγαλύτερα τουρνουά επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα διοργανώνουμε Τουρνουά Μεγάλων Εταιριών “Business Champions league”, τουρνουά εταιριών του ίδιου…