Νέα - Ενημερώσεις

Paradise Park – Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου

To Paradise Park, σας θυμίζει ότι η Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου, στις 15 Ιουνίου πλησιάζει.

Η προθεσμία για την συμμετοχή στην 10η εκδήλωση Καλλιτεχνικής έκφρασης, στην οποία καλούνται παιδιά όλων των ηλικιών να εκφραστούν με όποιο καλλιτεχνικό μέσο επιθυμούν, με θέμα:

«Η Αιολική Ενέργεια ασπίδα ενάντια στους δράκους και τις μάγισσες που καταστρέφουν το περιβάλλον»

λήγει την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.

(Κανόνες, λεπτομέρειες και οδηγίες για την εκδήλωση της Καλλιτεχνικής έκφρασης μπορείτε να δείτε εδώ (http://eletaen.gr/gwd-2016-artistic-event-instructions/)).

Η εκδήλωση αυτή οργανώνεται από την ΕΛΕΤΑΕΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), για τον τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 2016, στις 15 Ιουνίου.

Επίσης, σας θυμίζουμε ότι στις εγκαταστάσεις του Paradise Park, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του 7ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΑΙΟΛΟΣ 2016. Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η μεγάλη γιορτή της απονομής των κυπέλλων, των μεταλλίων και των τιμητικών διακρίσεων από προσωπικότητες της Πολιτείας, του κλάδου και του πολιτικού κόσμου.

Και αυτή η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 2016, που διοργανώνονται από την ΕΛΕΤΑΕΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), και σκοπό έχει την εξοικείωση του κοινού με την τεχνολογία της Αιολικής Ενέργειας και των Ανεμογεννητριών και την ενημέρωσή του για τα οφέλη της αιολικής ενέργειας.

Νέα - Ενημερώσεις