Νέα - Ενημερώσεις

Paradise Park – Παγκόσμια Ημέρα Του Ανέμου

To Paradise Park, υποστηρίζει και συμμετέχει σε εκδηλώσεις, που αφορούν τον περιβάλλον και την προστασία του. Φέτος, υποστηρίζει ενεργά την ΕΛΕΤΑΕΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), η οποία οργανώνει τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Ανέμου 2016, στις 15 Ιουνίου.

Οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου στις 15 Ιουνίου, πραγματοποιούνται σε όλον τον πλανήτη υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αιολικής Ενέργειας GWEC, μέλος του οποίου είναι και η ΕΛΕΤΑΕΝ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας WindEurope (πρώην EWEA), εθνικός εκπρόσωπος της οποίας είναι η ΕΛΕΤΑΕΝ.

Στα πλαίσια των εορτασμών η ΕΛΕΤΑΕΝ, έχει προγραμματίσει δράσεις, που σκοπό έχουν την εξοικείωση του κοινού με την τεχνολογία της Αιολικής Ενέργειας και των Ανεμογεννητριών και την ενημέρωσή του για τα οφέλη της αιολικής ενέργειας και των ΑΠΕ γενικότερα, που προσφέρουν μια βιώσιμη ενεργειακή λύση.

Παράλληλα, είναι προγραμματισμένη η 10η εκδήλωση Καλλιτεχνικής έκφρασης, στην οποία καλούνται παιδιά όλων των ηλικιών να εκφραστούν με όποιο καλλιτεχνικό μέσο επιθυμούν, με θέμα:

«Η Αιολική Ενέργεια ασπίδα ενάντια στους δράκους και τις μάγισσες που καταστρέφουν το περιβάλλον»

Κανόνες, λεπτομέρειες και οδηγίες για την εκδήλωση της Καλλιτεχινής έκφρασης μπορείτε να δείτε εδώ (http://eletaen.gr/gwd-2016-artistic-event-instructions/).

Επίσης, διεξάγεται το 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΑΙΟΛΟΣ 2016, στις εγκαταστάσεις του Paradise Park. Τη Δευτέρα 6 και την Παρασκευή 10 Ιουνίου διεξάγονται οι προημιτελικοί και ημιτελικοί, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου, οπότε και θα απονεμηθούν τα κύπελλα, μετάλλια και οι τιμητικές διακρίσεις από προσωπικότητες της Πολιτείας, του κλάδου και του πολιτικού κόσμου.

Καλούμε όλους τους φίλους του Paradise Park, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ΕΛΕΤΑΕΝ, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό του ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 ΑΙΟΛΟΣ 2016, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις μας.

Εδώ θα μπορέσετε να δείτε όλο το Δελτίο Τύπου της ΕΛΕΤΑΕΝ, για την Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου.

Νέα - Ενημερώσεις