Θέλεις αντίπαλο στα μέτρα σου; ή Θέλεις να παίξεις με την παρέα σου; Το Paradise Mini Football είναι το ιδανικό αθλητικό κέντρο Mini Ποδοσφαίρου 6X6.

Το Paradise Mini Football διαθέτει στις εγκαταστάσεις του 5 γήπεδα - προδιαγραφών ασφάλειας και λειτουργίας UEFA, με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα, πλούσιο φωτισμό (250 lux) καθώς και πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια με χαμάμ - σε όλους εσάς που αναζητάτε να διασκεδάσετε με την παρέα σας παίζοντας ποδόσφαιρο!

Αποφασίστε με την παρέα σας για την ημέρα και την ώρα και κάνετε κράτηση ενός γηπέδου!

Επίσης, το Paradise Mini Football μπορεί να συμβάλει στην διασκέδασή σας, φροντίζοντας να σας βρεί αντίπαλο στα μέτρα σας! Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα!

Το Paradise Mini Football βρίσκεται μόλις 1.500 μέτρα, τόσο από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας όσο και από την έξοδο 8 της Αττικής Οδού και διαθέτει άνετο ιδιόκτητο parking. Είναι ο ιδανικός χώρος άθλησης και διασκέδασης για όλους εσάς του λάτρεις του αθλήματος και ερασιτέχνες αθλητές. Τέλος διαθέτει και Café με ΟΤΕ TV και NOVA για την μετάδοση μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Δείτε πληροφορίες για αυτό που αναζητάτε στις επιμέρους επιλογές μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε και τον δικό σας αγώνα!

Έλα με την ομάδα σου κι εμείς σου βρίσκουμε αντίπαλο στα μέτρα σου!   Ζήστε μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία 6x6…
Σήκω από την καρέκλα. Πάρε την παρέα σου και έλα να απολαύσεις εμπειρία ποδοσφαίρου.Κάνε κράτηση στα ολοκαίνουργια γήπεδα του Paradise…